زمان میبره تا آدم ها اون ظاهر و پوست خوش خط و خالشونو بندازن کنار و ذات واقعیشونو نشون بدن. اما زمانی که این اتفاق میوفته دو حالت داره یا ذات بدشون پیدا میشه تو ضربه میخوری و دیگه بلند نمیشی از جات و کل وجودیتت میشکنه  و نمیتونی به کسی دیگه اعتماد کنی و . هزار تا داستان دیگه!!!!! یا ذات بدشون پیدا میشه تو ضربه میخوری اما بلند میشی حتی اون ضربه باعث میشه  تو قوی تر هم بشی . میشکنی اما نابود نمیشی . برعکس یاد میگیری رو زخمات مرهم بزاری اونم خودت.  !!!!

این داستان الان وضعیت محل کار منه.

کسانی که چه کارها براشون نکردم . کسانی که حتی استخدامشونو مدیون من و همسرمن!!!  از پشت خنجر میزنن. به دروغ کار ناکرده رو گردنت میندازن. و تازه دیگه باهات حرف هم نمیزنن.

برای من این اتفاق فقط یه حسن داشت اینکه ذاتشونو شناختم . اما تا یه هفته تو شوک  این اتفاق دست و پا زدم . چون نه در جریان موضوع بودم و نه خبر داشتم ولی مورد تهمت و قضاوت قرار گرفتم.

الان اما ارومم و ارامش دارم. تو محل کارم دیگه از جام بلند نمیشم. با کسی حرف نمیزنم و در حد یه سلام و یه خداحافظی ام. پشت میزم میشینم و فقط به کارم میرسم.

خلاصه که این روزا آدما گرگ شدن تو لباس بره. ازت هم انتظار دارن که اگه دریدنت اگه نابودت کردن تو بازم به روشون بخندی و در اخر هم میگن تقصیر خودت بود.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید با لینک مستقیم BAWX 103 رمان تولید دستگاه های تولید زغال خرید ترازو آنلاین Crystal سیگنال خرید و فروش ارزهای دیجیتال ندای وحدتیه anonymous موسیقی رپ